Pazarlar İlkokulu
Fatih Mah. Belediye Cad. No 62 Pazarlar/KÜTAHYA

Öğrenmeyi öğrenen ve öğreten” örnek bir okul olmaktır.

MİSYON

Biz; Bütün öğrencilerimizin Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum anlayışını benimseyen, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini ifade edebilen, başkalarının düşüncelerine saygı duymayı ve sorumluluklarını yerine getirmeyi görev bilen, Türk kültürüne sahip çıkan, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri için varız.

Öğretim Şekli :Tam gün

Tam gün

08:30/14:30

İngilizce (Sınıflarımızda akıllı tahtalar mevcuttur.)

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Pazarlar ilçe merkezinde bulunmaktadır. Okulumuz Kütahya il merkezine 135 km, Uşak il merkezine 70 km, Simav ilçesine 25 km, Gediz ilçesine de 35 km mesafededir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçemizde kaloriferli konutlar mevcuttur. İlçede görev yapan personel genellikle Simav ilçesinde ikamet edip servis veya özel araçlarıyla geliş gidiş yapmaktadırlar. Çeşitli alışveriş, eğlence vb. aktiviteler için de Simav, Gediz ve Uşak şehirlerine rahatlıkla ulaşılabilmektedir.