Heryerde Oku(yorum) e-Twinning Projesi Başlıyor

Öğrencilerinin okuma alışkanlığı kazanmaları için Her Yerde Oku(yorum) projesine katılan 1. Sınıf öğretmenleri Habibe ÖZER ve Hasan ALTINTAŞ, proje kapsamında okuma alanları oluşturdular.

Hasan ALTINTAŞ "Çevremizde ve öğrenci gruplarımızda okumak, okuduğunu anlama ve yorumlama konusunda genel bir eksiklik var. Bu projeyle öğrencilerimizi kitap okumanın vazgeçilmez dünyasına dahil ederek ve onların yaşına, ilgisine hitap edecek kitaplar sunarak, okumaya olan içsel motivasyonunu sağlayarak, her yerde her şartta ve her zaman okuyan, düşünen ve yorumlayan birey sayısını artırarak nitelikli bir toplum oluşmasına katkı sağlanması amaçlanmıştır." diyerek projeleri hakkında bilgi verdi.

Habibe ÖZER'de Her Yerde Oku(yorum) projesiyle okuyan birey sayısını artırmak, okuduğunu anlayan bireyle yetiştirmek, her yerde ve her şartta okumanın güzelliğini öğrencilerinin keşfetmelerini istediklerini açıkladı.

17-02-202217-02-2022